Ook voor de financiële kant van onze dienstverlening geldt: heldere informatie. Bolwerk advocaten & Mediators heeft daarbij nadrukkelijk de visie dat de rechtspraak bereikbaar moet blijven voor iedere ondernemer en particulier. Deze visie vind je terug in de tarieven. Wij rekenen niet apart voor specialisme of spoedeisendheid van zaken. Ook kunt u bij ons terecht indien u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand.

Uurtarief of vaste prijsafspraak
 

In een eerste gesprek geven wij je een inschatting van onze kosten. Niet altijd is duidelijk hoeveel werk verbonden is aan procedures of advies, daarom geven wij vooraf inzicht in onze kosten.Vooraf een vaste prijsafspraak is in veel gevallen mogelijk. Is dit niet mogelijk? Onze advocaten hebben vaste uurtarieven. 

Gefinancierde rechtshulp particulieren (toevoeging voor particulieren)

Wij werken voor particulieren ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand, de instantie voor de gefinancierde rechtshulp voor particulieren, betaalt in een aantal gevallen een vergoeding voor de advocaatkosten rechtstreeks aan de advocaat. Krijg je een “toevoeging” dan betaal je een deelbedrag als “eigen bijdrage” aan jouw advocaat. Deze eigen bijdrage is afhankelijk van de hoogte van jouw inkomen en vermogen. 

Kosteloos advies

Elke maandag van 17.00 uur tot 18.00  uur hebben wij een spreekuur waar u vrijblijvend kunt binnenlopen voor een kosteloos advies op één van de rechtsgebieden waar wij ons mee bezig houden. In een gesprek van ongeveer 15 minuten krijgt u van ons een kort advies hoe u uw probleem het best kunt aanpakken en wat wij daarbij eventueel voor u kunnen betekenen.

Rechtsbijstandverzekering

Wij werken ook met regelmaat werkzaam voor  verzekeringsmaatschappijen in het kader van een rechtsbijstandverzekering. Jouw verzekeringsmaatschappij kan je hierover nader informeren. Je kunt altijd vragen om een eigen advocaat van jouw keuze in te schakelen.