Bolwerk Advocatuur & Mediation
Burgemeester Dijckmeesterweg 5
7201 AH Zutphen
Tel. 0575-594233
E-mail: zutphen@bolwerkadvocaten.nl
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/BolwerkAdvocaten

KvK nummer 08188744
BTW nummer 8189.50.067

Waar vindt u ons

Ons kantoor aan de Burgemeester Dijckmeesterweg 5 ligt dichtbij het station. In ongeveer 7 minuten loopt u naar ons toe. Met de auto kunt u gratis parkeren op de straat achter ons kantoor aan de Coehoornsingel. U kunt dan gebruik maken van onze achteringang. Deze bevindt zich aan de Coehoornsingel naast huisnummer 2.

Op afspraak kunt u ook terecht op onze locatie in Gendringen.

Een afspraak maken

U kunt op elke werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur een afspraak maken op telefoonnummer 0575-59 42 33 (ook voor onze locatie in Gendringen).

Wij bieden u de mogelijkheid van een gratis inloopspreekuur in Zutphen iedere eerste maandag van de maand van 17.00 tot 18.00 uur, waarin u uw probleem aan ons kunt voorleggen en wij met u kunnen bespreken wat wij voor u kunnen doen. Wij verzoeken u wel van te voren even per mail (zutphen@bolwerkadvocaten.nl) aan te geven dat u gebruik wil maken van het inloopspreekuur.

Klanttevredenheidsonderzoek

Wij stellen het zeer op prijs als u ons laat weten wat uw mening is over onze dienstverlening. U zou ons een rapportcijfer kunnen geven (van 1 tot 10) en ons laten weten of u ons zou aanbevelen als mensen u laten weten een advocaat nodig te hebben door aan te geven (ja, nee of misschien). De ruimte hieronder met “uw opmerking” kunt u daarvoor gebruiken.

Of stuur ons een mail met onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw achternaam *

    Uw e-mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht *