Wij, advocaten van Bolwerk Advocatuur & Mediation hebben specialistische kennis en ervaring. Wij hebben vele jaren ervaring op met name het gebied van het arbeidsrecht en personen- en familierecht (incl. mediation). Daarnaast kunnen onze advocaten u in voorkomende gevallen ook op andere rechtsgebieden juridisch advies geven, dan wel verwijzen naar het goede adres. Wij werken voor het midden- en kleinbedrijf en voor particulieren.

Laagdrempelig

Wij zijn deskundige advocaten zonder poespas. U kunt ons altijd direct en snel bereiken. Wij bieden kwaliteit maar vinden het belangrijk dat wij betaalbaar en bereikbaar blijven. Dankzij onze kleinschaligheid en de daardoor beperkte overheadkosten kunnen wij goedkoper werken dan grotere specialistische kantoren. Vanzelfsprekend wordt hierbij niet bezuinigd op opleiding. Voortdurend investeren in opleiding en kennis staat bij ons hoog in het vaandel.

Persoonlijk

Hoe gaan wij te werk: wij maken het liefst een afspraak met u op ons kantoor om uw vraag te bespreken en bieden u de mogelijkheid gebruik te maken van een gratis inloopspreekuur; meer informatie hierover vindt u bovenaan deze pagina onder het kopje “contact”. Vaak zal het nodig zijn dat wij dieper op uw vraag ingaan om een goed juridisch advies te kunnen geven en/of voor u actie te ondernemen. Wij bespreken dan met u hoe we dat zullen aanpakken en informeren u omtrent de kosten. Daarna zal het contact vaak vooral telefonisch en per e-mail verlopen, hoewel in voorkomende gevallen mondeling contact af en toe de voorkeur blijft verdienen.

Praktisch

Is het nodig dat er geprocedeerd wordt of wordt u in een procedure betrokken, dan staan wij u graag bij, dat is ons vak, maar met u geven we er de voorkeur aan de zaken, zo mogelijk, snel en buiten een procedure om, te regelen. Tenzij dat bijvoorbeeld niet mogelijk is zoals bij een echtscheiding. Maar ook dan kan een langdurige procedure vaak worden voorkomen als iedereen zich daarvoor inzet.

Naast concreet juridisch advies aan onze cliënten over hoe een procedure te voorkomen is, geeft ons kantoor algemene tips in columns. Deze columns kunt u per rechtsgebied terugvinden bovenaan deze pagina onder het kopje “rechtsgebieden”. Daarnaast kunt u ze ook, samen met nog meer tips, op onze facebookpagina vinden: https://nl-nl.facebook.com/BolwerkAdvocaten.