Erfenis

Home > Blogs > Erfenis

Conflicten over de erfenis ? Een Mediator van Bolwerk kan u bij staan.

Bolwerk advocaten zijn niet alleen juridisch kundig op het gebied van erfrecht. Wij kunnen u ook als mediator behulpzaam zijn bij de verdeling van de nalatenschap

Het overlijden van een naaste gaat gepaard met verdriet en pijn. In deze periode bent u vaak niet op uw best. Toch is het een periode waarin veel geregeld moet worden, waaronder de verdeling van de erfenis. Zelfs al is er een testament dat richting geeft en zijn de verhoudingen met de overige erfgenamen goed dan kan een verdeling nog problemen geven.  Het is goed om in deze periode een mediator in te schakelen om gesprekken over de verdeling te begeleiden.  Problemen of ruzies kunnen hiermee voorkomen worden. Tevens geeft inschakeling van een mediator een signaal naar elkaar dat iedereen er samen op een goede manier uit wil komen.

Zelfs al is er al sprake van ruzie dan nog kunt u de mediators van Bolwerk inschakelen. Wij lossen het conflict niet op, dit moet u zelf doen. Wij kunnen er wel voor zorgen dat gesprekken in goede banen worden geleid en dat er ruimte ontstaat om alsnog het overleg met elkaar te voeren.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan horen wij dit graag van u. U kunt vrijblijvend contact met ons zoeken.