Dag van de scheiding

Home > Blogs > Dag van de scheiding

Op 15 september 1796 werd de eerste echtscheiding in Nederland uitgesproken. Om aandacht te vragen voor de vele problemen die een echtscheiding met zich mee kan brengen organiseert de vereniging van Familierechtadvocaten en Mediators (de vFAS) daarom rond 15 september de dag van de scheiding, een initiatief waar ons kantoor jaarlijks aan deelneemt.

Dit jaar vindt de dag van de scheiding op 11 september a.s. plaats. U kunt op deze dag bij ons kantoor langskomen voor gratis informatie over scheiden. U kunt bij ons terecht voor vragen over waar u aan moet denken als u in gezamenlijk overleg wilt scheiden en vragen over wat u kunt doen indien het niet lukt om in gezamenlijk overleg eruit te komen. We leggen u graag uit wat wij voor u in geval van een scheiding kunnen betekenen. Ons kantoor doet ook aan echtscheidingsbemiddeling (mediation).

Als u erover denkt om op de dag van de scheiding ons kantoor binnen te lopen neem dan wel even van te voren contact op zodat u het tijdstip weet waarop een medewerker u van informatie kan voorzien. Dit voorkomt teleurstellingen. Voor meer informatie over de dag van de scheiding kunt u terecht op www.dagvandescheiding.nl.

(gepubliceerd in de Stedendriehoek in september 2015)